ULTIMA ZI în care puteți obține BILETUL COTĂ 1418! Vine după MEGA-SUCCESELE de cotă 133 și 3226

ULTIMA ZI în care puteți obține BILETUL COTĂ 1418! Vine după MEGA-SUCCESELE de cotă 133 și 3226

Mai este DOAR O ZI până la MEGA-BILETUL de cotă 1418! Iar acest mega-BILET vine după alte BILETE DE COTE MARI, care ne-au intrat, după succesul uriaș de cotă 3226 (pe care l-am atasat la finalul articolului) și după biletul cotă 133 (atasat, de asemenea, la finalul articolului).

Da, cum spuneam, acum avem un nou BILET ȘOC la pariuri! E un BILET care va detona casele de pariuri, mai ales că are o cotă imensă: cotă 1418! IMENSĂ! 

Daca puneti 100 de lei, castigul depaseste 140.000 de lei! Adica în jur de 31.000 de euro. E FORMIDABIL!

Și grăbiti-va, căci primul meci ÎNCEPE SÂMBĂTĂ, 10 FEBRUARIE!

BILETUL E ATAȘAT LA FINALUL ARTICOLULUI, DAR E BLOCAT! Ca să-ș deblocați, ca să-l primiți, trebuie să parcurgeți următorii PAȘI: 

IATĂ CE TREBUIE SĂ FACI:

Concret, trebuie să îți faci cont ACTIV (cu depunere) la agenţia de pariuri Fortuna pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL. Iar contul trebuie realizat OBLIGATORIU de pe linkul dat de noi mai jos.

Mai precis, iată care sunt paşii pentru a primi ACEST BILET INCREDIBIL:

  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2l3snf2) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro) in care ne spui numele si ID-ul cu care te-ai înregistrat la Fortuna.
  3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!


ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, PRIN LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT LA FORTUNA SAU NU VA PUTETI FACE CONT sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro

Iată BILETUL DE COTĂ 1418, care începe sâmbătă:

Iata biletul de cota 133 care ne-a intrat zilele trecute:Iata și biletul de cota 3226 care ne-a intrat la mijlocul lunii ianuarie: