Meci de foc pe Giuseppe Meazza din Napoli!

Meci de foc pe Giuseppe Meazza din Napoli!

Meciul din runda a 28-a din Seria A, promite să dea fanilor o adevărată sărbătoare de fotbal. Ambele echipe sunt foarte motivate, deși au diferite sarcini în campionat. Meciul va avea loc pe Giuseppe Meazza, duminică, 11 martie, începând cu ora 21:45. După înfrângere din ultima dispută cu cei de la Roma (2:4), vor fi în stare să obțină o victorie în această seară? Vezi pronosticul nostru.


Inter Milano

Echipa de la Milano a emis o serie foarte lungă fără victorii, care a însumat șapte meciuri la rând. Acest eșec ridică problema participării echipei în sezonul viitor în grupele Ligii Campionilor. În prezent, "Inter Milano" se află pe locul cinci, în spatele rivalilor cei mai apropiați : "Lazio" și "Roma" cu unul și cinci puncte. În ultimul meci, echipa lui Luciano Spalletti au câștigat ultima clasată Benevento – (2:0). Această victorie le-a permis să rămână în clasament tot mai aproape de zona calificării în Liga Campionilor. Bineînțeles, faptul că ratarea calificării în cel mai prestigios turneu de club european va fi considerat un eșec, iar Spalletti va trebui să caute un nou loc de muncă. Primul meci dintre acești doi rivali sa încheiat cu scorul de (0:0) pe Stadio San Paolo în octombrie anul trecut. Sub semnul întrebării este apariția pe teren a fundașului Andrea Ranocchia care este accidentat.


Napoli

"Napoli" în ultima rundă a pierdut în mod surprinzător meciul de pe teren propriu cu cei de la Roma scor (2:4). După această înfrângere echipa lui Maurizio Sarri a pășit cu un pas în spate în luptă pentru titlul de campioană. Rivalul de la Torino, Juventus a reușit să câștige pe Lazio spre finele partidei prin reușita lui Paulo Dybala în minutul 90+3, astfel echipa lui Massimiliano Allegri a acumulat 68 de puncte, la un punct distanță de Napoli și mai are înca de disputat un meci în plus. "Napoli" se pregătește foarte serios pentru acest meci, și mai important, în lotul echipei lipsesc jucători accidentați. Sub semnul întrebării este apariția fundașului Român, Vlad Chiriches care este accidentat.


Pont recomandat Inter Milano – Napoli :

Având în vedere importanța punctelor, meciul promite să fie foarte spectaculos și bogat în evenimente. "Napoli" va juca fără îndoială doar pentru a obține victoria în acest meci. "Inter", de asemenea, joacă pe teren propriu și nu își poate permite să stea în defensivă, iar din punctul de vedere al clasamentului, astfel de acțiuni vor fi inacceptabile. În opinia noastră, echipele vor prezenta un fotbal eficient și cu multe goluri. Alegerea noastră pentru această dispută este : (3+ cu o cotă de 2.01).