BILET INCREDIBIL la PARIURI: cotă 151! SINGURUL PARIU cu adevărat sigur

BILET INCREDIBIL la PARIURI: cotă 151! SINGURUL PARIU cu adevărat sigur

Incep meciurile din Liga Natiunilor, incep pariurile cu sanse uriase. Meciurile internationale sunt mereu o sursa de pariuri cu SIGURANȚĂ RIDICATĂ, așa că e momentul să facem bani buni! Asa ca venim cu un MEGA-BILET după succesele pe bandă rulantă din ultima perioadă (multe cote 2, cote medii, cote uriașe etc)! Concret, avem un MEGABILET de COTĂ 151 , care incepe zilele urmatoare. 


MEGABILETUL DE COTĂ 151 îți poate aduce 15.000 de LEI, dacă pariezi 100 de lei pe el! DA! Superbilet cu superbani!

 
Si ai TREI VARIANTE prin care poti primi acest MEGABILET DE COTĂ 151! AI TREI VARIANTE, alege una dintre ele:


VARIANTA A. Iți faci cont la agenția de pariuri FORTUNA! Iata care sunt pasii:


  1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici:                    ) . Se deschide o pagina, iar pe pagina asta apesi sus in dreapta pe inregistrare si de acolo te inregistrezi. După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 50 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar banii sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 50 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon.
  3. Primeşti pe email MEGABILETUL DE COTĂ 151 si, în plus, primești și O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!
Ai deja cont la Fortuna? Atunci mai ai două VARIANTE!

VARIANTA B. Iți faci cont la agenția de pariuri și cazino MAXBET! Iata care sunt pasii:

  1. Te înregistrezi la agenţia de pariuri si cazino MaxBet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI !) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 50 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 50 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL
  2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Maxbet.
  3. Primeşti pe email MEGABILETUL DE COTĂ 151 si, în plus, primești și O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!
Ai deja cont la Fortuna și Maxbet? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA C. Te abonezi la FanatikSport! Iata care sunt pasii:

  1. Ca să te abonezi la FanatikSport, procedura este extrem de simplă. Astfel, trebuie sa achiți contravaloarea abonamentului lunar (care este 90 de lei) in contul de la BCR (contul: RO03RNCB0094061995760002), fie prin transfer bancar, fie direct la banca. 
  2. Dupa ce ati achitat abonamentul, dati-ne un email cu numele dvs. si un numar de telefon (dati-ne datele pe email la adresa: public@fanatiksport.ro).
  3. Pentru cei din strainatate, abonamentul este 25 de euro si se poate achita prin money gram sau paypal (la adresa: colaborari@fanatiksport.ro).
  4. Primeşti pe email MEGABILETUL DE COTĂ 151 si, în plus, primești și O LUNĂ DE ACCES GRATUIT la TOATE PARIURILE și BILETELE NOASTRE: cotă 2, pauza-final, ponturi simple, pariuri progresive, cote medii, cote mari, ponturi-bombă, meciuri pe surse etc!