BILETUL ANULUI la PARIURI: cotă 2400! Este cel mai tare bilet din toate timpurile! Și este GRATIS!

BILETUL ANULUI la PARIURI: cotă 2400! Este cel mai tare bilet din toate timpurile! Și este GRATIS!

FanatikSport are un bilet fabulos la PARIURI: cotă 2400! Este BILETUL ANULUI! El vine după triumfurile de cotă 73, 259 și 1422! 


Iar noi NU cerem bani! 


Un singur lucru trebuie sa faceti ca să-l primiți: trebuie sa va faceti cont ACTIV la una din agentiile urmatoare de pe LINKUL NOSTRU: 


FORTUNA (de pe acest link, click AICI ), 

Apăsați pe LINK, se deschide siteul Fortuna, iar în dreapta sus apăsați pe Înregistrare. Urmați pașii de acolo. Scrieti fără virgule, fără diacritice. Iar la PASUL 3, la codul promoțional, nu treceți nimic, bifați tot înainte și după și va merge! Puteți face depunere cu card, paysafe sau direct la agentie! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe sau direct la orice agentie stradala Fortuna.)


WINMASTERS (de pe acest link, click AICI )

Apăsați pe LINK, se deschide siteul Winmasters. Apăsați pe Inregistrare (butonul cu rosu din dreapta sus) și urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card sau paysafe! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe, care se găsește în mai toate magazinele.)


NETBET (de pe acest link, click AICI )

Apăsați pe LINK, se deschide siteul NetBet. Apăsați pe Inregistrare și urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card sau paysafe! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe, care se găsește în mai toate magazinele.)

BETANO (de pe acest link, click AICI )
Apăsați pe LINK, se deschide siteul Betano. Apăsați pe ”Accesează site-ul”, în dreapta sus, și urmați pașii de acolo. Puteți face depunere cu card sau paysafe! (Dacă nu aveți card, puteti depune și cu paysafe, care se găsește în mai toate magazinele.)

 

Activare cont

 

Dupa ce faceti contul, trebuie făcută și o depunere, ca sa aveti cu ce paria! Puteți depune oricât, chiar și minimul și primiți BILETUL ANULUI! Toți banii pe care-i depuneți vă rămân dvs, sunt în contul dvs, pariati cu ei, noi nu cerem bani! In plus, dupa ce va faceti CONTUL și-l ACTIVATI, primiti si ACCES GRATUIT IN COMUNITATEA PREMIUM TIMP DE 1 AN


De ce să faci CONT


Noi preferam aceasta metoda cu contul, deoarece e gratuita. tot ce depuneti in cont sunt banii dvs, pariati cu ei. În plus, noi nu cerem niciun ban și vă oferim super-biletul, plus 1 An de acces gratuit iîn comunitatea premium, unde sunt zilnic bilete, de la cota 2 la cote medii si mari. Altii cer sute de lei sau de euro doar pentru un singur meci, noi nu cerem niciun ban, preferam aceasta metoda, care e in avantajul pariorilor! Practic, primiti superbiletul, plus 1 an de acces in comunitatea premium, plus bonusurile agentiei!


Mi-am făcut CONT, cum primesc biletul și acces în comunitatea premium


După ce ați făcut contul și ati facut si depunerea, dati-ne un mesaj la adresa: public@fanatiksport.ro. Sau la pagina de Facebook (click AICI ca să ajungeți la pagina de Facebook ).