Cine vine la Dinamo în locul lui Rednic? Bratu pare favorit, dar alte nume se vehiculează în culisele din Ștefan cel Mare

Cine vine la Dinamo în locul lui Rednic? Bratu pare favorit, dar alte nume se vehiculează în culisele din Ștefan cel Mare

 

Mircea Rednic s-a despărțit oficial de Dinamo, după ce antrenorul s-a certat puternic cu finanțatorul Ionuț Negoiță. Cine va fi noul antrenor Dinamo după ce conflictul dintre cei doi a devenit ireconciliabil după rezultatele dezastruoase din acest an ale echipei din Ștefan cel Mare? Va reuși noul antrenor să readucă Dinamo pe primele locuri în clasamentul Ligii 1, după ce a terminat sezonul pe locul 9, cel mai slab din istoria de 70 de ani a echipei?

În acest moment, potrivit mai multor surse, Florin Bratu, 39 de ani, este favorit să preia frâiele echipei, devenind noul antrenor la Dinamo. Bratu este în pole position după rezultatele din play-out sezonului trecut, dar și pentru faptul că promovează și știe să lucreze cu tineri.

Bratu are 14 victorii, 2 egaluri și 7 înfrângeri la Dinamo, echipă pe care a antrenat-o 26 februarie 2018 - 23 septembrie 2018.


Niculescu și Ciobotariu au refuzat

Potrivit GSP, Liviu Ciobotariu a prima alegere a lui Ionuț Negoiță. Ciobi, fost antrenor la Dinamo, este în Liban, urmând să preia naționala locală după ce și-a terminat contractul cu FC Botoșani. Acesta și-a dat deja cuvântul față de șefii Federației și nu e tentat de oferta primită de la „câini”.

În acelați timp, Claudiu Niculescu exclude o revenire în Ștefan cel Mare, după ce a fost demis rușinos, după doar trei meciuri.

Cine stă la pândă

Un alt nume des vehiculat este cel al lui Flavius Stoican, fost jucător și antrenor la Dinamo. Dar acesta nu este dorit de către conducerea echipei. Și numele lui Dan Alexa a fost vehiculat pe culoarele clubului alb-roșu, dar acesta este respins de către patronal echipei, din cauza legăturilor cu impresara Ana Maria Prodan. 

Gigi Mulțescu ar putea fi marea surpriză pentru poziția de antrenor la Dinamo, mai ales că echipa pe care o antrenează în prezent, Petrolul Ploiești, a ratat la mustață promovarea în prima ligă. Ultima data când Mulțescu a antrenat-o pe Dinamo a fost în 2013, dar pentru o scurtă perioadă (iunie – septembrie 2013). Mulțescu nu ar declina o ofertă din partea conducerii, având în vedere trecutul său ca jucător emblemă la Dinamo. 

Mulțescu a jucat șase ani la trupa din Ștefan cel Mare (1979 – 1985), pentru care a jucat 132 de meciuri și a marcat 32 de goluri.