Încă un trofeu pentru Massimiliano Allegri în disputa de la Roma?

Încă un trofeu pentru Massimiliano Allegri în disputa de la Roma?

Meciul din finala Cupei Italiei, Juventus – AC Milan va avea loc miercuri, 9 mai, începând cu ora 22:00, pe stadionul Olimpico din Roma. În acest joc, casele de pariuri o consideră favorită pe echipa antrenată de Masimiliano Allegri. AC Milan nu a reușit să-și realizeze toate obiectivele din acest sezon, însă o victorie în finala cupei va acoperi toate greșelile făcute de antrenorul echipei, Gennaro Gattuso. Cine obține trofeul în această seară? Vezi pronosticul pregătit pentru această partidă.


Juventus

Juventus se pregătește pentru acest meci după o victorie de pe teren propriu asupra lui Bologna în Seria A cu un scor de (3:1). Echipa lui Massimiliano Allegri a fost condusă, însă a reușit să marcheze trei goluri și a obținut cele trei puncte, ceea ce i-a făcut campioni - acum echipa din Torino este cu șase puncte înaintea celor de la Napoli și au un mare avantaj în diferența dintre golurile marcate si golurile ratate. Victoria de la Bologna a devenit a cincea pentru Juventus în ultimele șapte meciuri oficiale. Și în fiecare partidă pe care a câștigat-o, a marcat cel puțin trei goluri în poarta adversarilor. În Cupa Italiei, al cărui câștigător actual este Juventus - a învins pe Lazio sezonul trecut în finală cu un scor de (2-0), înaintea meciului cu Milan, au învins și pe Genoa (2-0), Torino (2-0) și Atalanta (două victorii cu același scor (1:0)). Vestea bună pentru Allegri a fost revenirea lui Manjukic, croatul a fost antrenat într-un program individual și va fi gata să-și ajute echipa în acest meci. De asemenea, a revenit după accidentare și De Chillo, care a fost absent de mult timp.

 


AC Milan

AC Milan, sâmbătă trecută a învins pe Verona cu un scor de (4:1). După o serie de șase jocuri fără victorii, echipa a câștigat pentru a doua oară la rând. În același timp, pentru a patra oară la rând, echipa lui Gennaro Gattuso nu a putut juca la zero. În campionatul Italiei, ocupă locul al șaselea și pretinde doar la o calificare în Liga Europei. În Cupa Italiei, ultimul sezon, echipa din Milano sa oprit în sferturile de finală, acolo unde au pierdut în fața lui Juventus – (1:2) în deplasare. De altfel, patru din ultimele șase înfrângeri ale sale în Cupă, inclusiv pierderi în prelungiri, au fost de la Juventus. Antrenorul echipei va putea conta pe mijlocașul argentinian Biel, care sa recuperat după accidentare. De asemenea, cu mare entuziasm, fanii au fost bucuroși cu revenirea lui Suso, care în acest sezon prezintă fotbal de excepție. Liderul echipei, Bonaventura, a promis fanilor devotament maxim, numind acest meci decisiv în acest sezon.


Pont recomandat Juventus – AC Milan:

Juventus a câștigat ultimele trei Cupe. În total, echipa a câștigat în acest turneu de 12 ori și a jucat încă cinci ori în finală. AC Milan din 2003 nu poate câștiga Cupa țării. În general, a câștigat acest trofeu de cinci ori și a jucat șapte ori în finală. Echipa din Torino a câștigat ultimele patru meciuri împotriva celor din Milano. În acest sezon, echipa lui Allegri a învins deja de două ori în Seria A – (2:0) și (3:1). "Juventus" este considerat un favorit clar al meciului. Într-adevăr, "Bătrâna Doamnă" demonstrează un joc stabil în acest sezon. Pentru "AC Milan" această finală este ultima oportunitate de a fi cel puțin cumva reabilitat pentru sezonul general nereușit. Alegerea noastră pentru acest meci: ambele echipe marchează (GG) cu o cotă de 2,10.