Echipa antrenată de Rudy Garcia pleacă la Guingamp după victorie!

Echipa antrenată de Rudy Garcia pleacă la Guingamp după victorie!

Meciul etapei a 37-a din Ligue1, Guingamp – Marseille, va avea loc pe Stade du Roudourou din Guingamp. Arbitrul principal, francezul Amaury Delerue, va da fluierul de start începând cu ora 21:45. Echipa antrenată de Rudi Garcia luptă pentru un loc în Liga Campionilor pentru sezonul următor. Va reuși echipa lui Antoine Kombouare să creeze probleme în meciul din această seară? Vezi pronosticul pregătit pentru această dispută.


Guingamp

În timpul sezonului, poziția în clasament al echipei antrenate de Antoine Kombouare nu a provocat marea bucurie pentru fanii din Guingamp. Bineînțeles, echipa nu a putut să treacă întregul sezon fără probleme practic în fiecare meci. Cu toate acestea, rezultatele pozitive a fost mai mult decât cele negative: douăsprezece victorii cu zece egaluri cu paisprezece înfrângeri. În ultima rundă echipa lui Antoine Kombouare a pierdut în fața celor de la "Dijon" cu un scor mare de (3:1). În ultima rundă din acest sezon, gazdele vor da ochii cu "Toulouse" în deplasare. Antrenorul echipei nu poate conta în acest meci pe atacantul Abdoul Camara care este de mult timp accidentat. Sub semnul întrebării este participarea la meci a lui Matteo Ahlinvi, Nathael Julan și Yannis Salibur care sunt deasemenea accidentați.Marseille

În Ligue1, nu a existat nici o întrebare stăruitoare cu cîteva runde mai devreme, cine va fi campioana din acest sezon, iar lupta pentru medaliile de argint și bronz continuă să rămână la vârful severității. Trei echipe pretind pentru poziția a doua, pentru o calificare directă în Liga Campionilor, iar unul dintre ele este - "Marseille". În timp ce echipa lui Rudy Garcia este pe poziția a patra, decalajul din spatele lui "Lyon" și "Monaco" este absolut nesemnificativ, cu două puncte și respectiv unul. În ultima rundă, echipa a obținut o victorie puternică asupra lui "Nice" (2:1). După ce au fost conduși prin golul lui Mario Balotelli, echipa lui Rudy Garcia a revenit prin golurile marcate de Valere Germain și Dimitri Payet. Anrenorul echipei nu va putea conta pe mijlocașul Hiroki Sakai care a fost accidentat în partida cu Lille. Participarea la meci a lui Konstantinos Mitroglou este sub semnul întrebării după ce a primit o accidentare în meciul cu Angers.

 

 

Pont recomandat Guingamp – Marseille:

"Geuingamp" practice a terminat, de fapt, sezonul. Echipa are un program dificil – un meci cu o echipă ce pretinde la Liga Campionilor "Marseille" și partida cu Toulouse care se află în zona retrogradării. Echipa lui Rudy Garcia mai are de jucat cu două echipe nu atât de problematice, cu rivalul din această seară, și în ultimul meci cu "Amiens". Având în vedere jocul nu prea stabil al celor de la "Monaco", Marseille are o șansă reală de a depăși rivalii din clasament. Părerea noastră este că oaspeții vor câștiga acest meci cu încredere. Alegerea noastră pentru acest meci: victorie Marseille cu o cotă de 1,75.