Lupta pentru supraviețuire în partida de pe Liberty Stadium!

Lupta pentru supraviețuire în partida de pe Liberty Stadium!

Meciul rundei a 31-a din campionatului Angliei, Swansea - Southampton, va avea loc pe Liberty Stadium marți, 8 mai, începând cu ora 21:45. Ne așteptăm cu toții la un meci plin de goluri. Ambele echipe au acumulat pînă acum cîte 33 de puncte și luptă pentru un loc în Premier League pentru sezonul viitor. Cine va face primul pas spre un success? Vezi ce pronostic am pregătit pentru această dispută.


Southampton

"Southampton" în ultimele două runde a obținut patru puncte. "Sfinții" au jucat o remiză în deplasare cu Everton (1:1) și au învins pe teren propriu pe Bournemouth (2:1). Să vorbim imediat despre progresul echipei este încă prea devreme. Deși ultimele meciuri sunt greu de evaluat. La urma urmei, înainte de victoria asupra celor de la Bournemouth, echipa nu a câștigat opt runde la rînd. În plus, dacă luăm situația în general, atunci două victorii din 23 de meciuri anterioare ale campionatului nu sunt suficiente pentru a fi un favorit într-un meci din deplasare cu principalul rival. Desigur, schimbarea antrenorului a schimbat puțin situația. Cu toate acestea, Mark Hughes care a antrenat echipa, ne putem aminti cât de proaste au fost rezultatele sub conducerea sa. Nu vor fi disponibili în acest meci, Sofani Bufal, Maya Yoshida, Stephen Davis și Michael Obafemi.Swensea

După apariția noului antrenor, Carlos Carvalhala în timpul iernii, "lebedele" au obținut o serie de victorii importante, datorită cărora au părăsit ultima poziție din clasament. Ultima victorie în campionat, "Swansea" a obținut-o la începutul lunii martie cu "West Ham" (4:1), după ce echipa nu poate câștiga șapte runde succesiv. În această perioadă, echipa lui Carvalhal a obținut doar trei puncte, disputând o remiză în meciurile din deplasare cu "Huddersfield" (0:0) și "West Brom" (1:1), și pe teren propriu cu Everton (1:1). În același timp, să nu uităm de la cine a pierdut echipa - Manchester United (0-2), Manchester City (0-5), Chelsea (0-2) și Bournemouth. Nu sunt rivali atât de simpli. Ca urmare, la meciul din această seară, "Swansea" este clasată pe poziția a 18-a, având în activele sale același punctaj ca și Southampton. Antrenorul echipei nu poate conta pe Leroy Fur, Wilfried Boni și Kyle Bartley. Participarea la meci a lui Kyle Naughton este sub semnul întrebării.Pont recomandat Sothampton – Swensea:

În prima rundă, meciul dintre Swansea și Southampton sa încheiat cu o egalitate fără goluri. A fost prima remiză din aprilie 2013 (atunci au jucat de asemenea 0:0). Între aceste două meciuri au avut loc opt ​​întâlniri față în față, dintre care șase au fost câștigate de Southampton și două – Swansea. Merită să spunem că numai 2 din cele 11 dispute anterioare dintre aceste echipe au marcate mai mult de două goluri în meci. Acum situația pare total diferită, ambele echipe luptă pentru a părăsi zona retrogradării. Ne așteptăm la un meci de multe goluri. Alegerea noastră pentru această partidă: 3+ cu o cotă de 2,30.