Ne așteptăm la multe goluri în partida de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Ne așteptăm la multe goluri în partida de pe Ramon Sanchez Pizjuan?

Meciul etapei a 37-a din campionatul Spaniei, Sevilla - Real Madrid, va avea loc pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan (miercuri, 9 mai), începând cu ora 22:30. Echipele încă nu și-au îndeplinit sarcinile din turneu în LaLiga. "Sevilla" încearcă să obțină o calificare spre cupele europene. Madrilenii încă nu a pierdut șansa de a obține medaliile de argint din LaLiga. Cine va obține victorie în această dispută? Vezi ce pronostic am pregătit pentru acest meci.


Sevilla

Pentru o lungă perioadă de timp, echipa nu și-a bucurat suporterii. Obosiți de așteptare pentru rezultatele pozitive ale lui Vincenzo Montella, conducerea echipei au decis să-și ia rămas bun de la antrenor . De regulă, schimbarea antrenorului duce la schimbări pozitive în jocul oricărei echipe. "Sevilla" nu a fost o excepție. Sub conducerea lui Joaquin Caparrros, a reușit să întrerupă seria fără victorii de nouă meciuri, după ce a învins pe Real Sociedad (1:0) pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan, singurul gol de la începutul celei de-a doua jumătăți de la o lovitură de pedeapsă a fost marcat de Ever Banega. Aceasta a fost prima victorie a echipei din 3 martie, de atunci echipa a obținut doar trei puncte și de șase ori a ratat un minim de două goluri pe meci. Având un meci în rezervă, echipa sa stabilit la o distanță minimă de "Getafe", care închide zona Cupelor Europene. Apariția pe teren a lui Jesús Navas este sub semnul întrebării.Real Madrid

Real Madrid ocupă în prezent locul trei în clasamentul din La Liga. Echipa este cu trei puncte în spatele celor de la Atletico Madrid și cu cinci puncte înaintea lui Valencia. Duminică, madrilenii au jucat o egalitate de (2:2) pe Camp Nou cu Barcelona – cite un gol pentru madrileni a fost marcat de Cristiano Ronaldo și Gareth Bale. Acest rezultat a permis echipei lui Zinedine Zidane să extindă cursa neinvinsă la nouă jocuri, dintre care șase au fost câștigate. A pierdut Real Madrid doar 1 din cele 17 lupte anterioare ale campionatului, în care a obținut 12 victorii și de patru ori a terminat meciul la egalitate. În deplasare a pierdut doar 1 din ultimele 12 meciuri ale campionatului, câștigând jumătate din dispute. Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo, care a fost accidentat în partida de pe Camp Nou, nu va ajuta echipa în următoarea întâlnire. Oricum, Zinedine Zidane nu va risca sanatatea unui jucator important înaintea meciului din finala Ligii Campionilor.


Pont recomandat Sevilla – Real Madrid:

În prima rundă, Real Madrid la învins pe Sevilla cu un scor de (5:0) pe Santiago Berabeu. A fost cea de-a doua victorie consecutivă. În ultimele șapte meciuri oficiale împotriva celor de la Sevilla, echipa din Madrid a obținut patru victorii și în toate cele patru cazuri, avantajul său a depășit cel puțin două goluri. Ultimile cinci partide sa încheiat cu victoria echipei ce a jucat pe teren propriu. Ultima remiză al acestor două echipe a fost înregistrată în mai 2005 – unde au jucat (2:2). Ambele echipe sunt motivate pentru acest meci. Alegerea noastră pentru acest meci: Ambele echipe marchează și se marchează cel puțin trei goluri în meci (GG și 3+) cu o cotă de 1,90.